ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

*Λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας COVID-19 και της πρωτόγνωρης αύξησης των αποστολών στην αγορά, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.*

Για παραγγελίες με παραλαβή Click Away

 1. Κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω του eshop μας ή τηλεφωνικά στο 211 410 2195.
 2. Προπληρώνετε την παραγγελία με χρεωστική/ πιστωτική ή κατάθεση.

*Στην περίπτωση επιλογής Aντικαταβολή, μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα μόνο με χρεωστική/ πιστωτική, όχι με μετρητά.

 1. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε email ή sms επιβεβαίωσης.
 2. Προσέρχεστε στο σημείο παραλαβής με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής, μόνο ένα άτομο, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας (μάσκα, αποστάσεις).
  Ωράριο παραλαβών επιστροφών:

  Δευτέρα: 8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
  Τρίτη: 8:30 π.μ.–8:30 μ.μ.
  Τετάρτη: 8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
  Πέμπτη: 8:30 π.μ.–8:30 μ.μ.
  Παρασκευή: 8:30 π.μ.–8:30 μ.μ.
  Σάββατο: 8:30 π.μ.–3:00 μ.μ.
  Κυριακή Κλειστά

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:
COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ (Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες)
COURIER – ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ (Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες)
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την κάθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας.

COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ (Παράδοση 1-3 ημέρες εργάσιμες)
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 1-3 ημέρες εργάσιμες.

Χρεώσεις αποστολών:

1) Κάθε αποστολή πακέτου, βάρους έως 3kg, όπου η πληρωμή θα γίνεται μέσω Αντικαταβολής έως 49 ευρώ η χρέωση είναι 3 ευρώ.

2) Κάθε αποστολή πακέτου, βάρους έως 3kg, όπου η πληρωμή θα γίνεται μέσω Αντικαταβολής και το ποσό είναι άνω των 49 ευρώ είναι Δωρεάν.

3) Σε κάθε άλλη περίπτωση θα υπάρχει επικοινωνία για διευκρίνηση.

COURIER – ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την εταιρεία courier που επιθυμείτε εσείς. Σε αυτή την περίπτωση το σύστημα δεν θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής αλλά θα αναλάβετε εσείς αυτό το κόστος με την συνεργαζόμενη courier που μας δηλώσατε. Ο χρόνος παραλαβής από την courier της επιλογής σας εξαρτάται από την εκάστοτε εταιρία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.